Честита рожба ТАТЕ. Нека това малко създание ти носи само щастливи мигове и много поводи за гордост!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Национална среща на Алфа 155 - дискусия
Collapse
X
-
Да ти е живо и здраво и много да ви радваAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Колеги, прегледайте офертите за тениски от тая страничка, и да изберем някакъв вариант (или два) за рекламната тениска за срещата.
Тениски KOFT
На мен лично ми харесват модели 2 и 10 ...Last edited by Alfa User; d.m.y г., 16:33.
Comment
-
То е ясно ,че всеки който се е записъл трябва да получи стикер за националната среща.
Имам идея да направя нещо като мини брошура или листовка и да си я копирам и разспространя из София.
Един - двама да се навият и да дойдат пак ще е добре.
Много сме -силни сме.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от jandarm Покажи съобщениеДа се запишем и ние....
Една Алфа-155,плюс два стикера,две менюта ,БЕЗ преспиване...
Сега очаквам и другия представител на силовите министерства да се запишече да заформим здрава група.
А за стикерите - мисля че предвидихме по един на кола - но това не е крайно.Last edited by Alfa User; d.m.y г., 00:40.
Comment
-
колеги,
а мога ли да попитам, защо срещата е само за 155?
не е ли малко пренебрежително към останалите Алфисти, които не карат 155-ци?
те едва ли се чувстват поканениAlfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Madjo Покажи съобщениеколеги,
а мога ли да попитам, защо срещата е само за 155?
не е ли малко пренебрежително към останалите Алфисти, които не карат 155-ци?
те едва ли се чувстват поканени
Срещата е национална за Алфа 155, собствениците й, и нейните привърженици. Това НЕ Е пренебрежение към останалите алфисти, а чисто и просто събиране на семейството, ако мога така да се изразя...
Гости не отказваме, и НИКОГА не сме казвали, че никой друг не може да присъства - всеки желаещ да ни уважи е добре дошъл. Но тази именно среща е с цел всички собственици на този модел да се съберем, опознаем и повеселим, да се оплачем от колите си или да се похвалим с нещо ново или подобрено, да споделим конкретен опит.
Този тип срещи не е нещо нечувано или невиждано досега - миналата година тук (Пловдив) бе организирана среща на GTV, и ефекта беше определено положителен. Ако се поразровите из сайтове и форуми на Алфа в чужбина, ще видите същите неща - масово се правят срещи на дадени модели, което си има обяснение, и не е нищо лошо ... Ако разгледате малко по-напред в темата, ще видите снимки от срещи на 155, организирани от английските ни колеги. Няма нищо по-нормално собствениците на даден модел да се съберат, за да обсъдят това-онова за колите си и да прекарат добре един-два дена, далеч от сивото ежедневие.
Надявам се след това малко уточнение да няма повече недоразумения, защото никой наистина не се дели от общата фамилия на Алфа Ромео - ние чувстваме близки и уважаваме всички колеги и фенове на марката,така че всеки който има желание и е привлечен от идеята ни, е добре дошъл!
Comment
-
Така е! А аз лично каня всички бивши собственици или фенове на модела и на марката...
Просто се събираме семейно на една вечеря, а всички братовчеди са ДОБРЕ ДОШЛИ!Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
-
Окончателно при мен поне:
Две отделни легла на първия етаж по възможност в една стая.
За вечерята:
- 2 шопски салати
- 3 кюфтета с гарнитура пържени картофи
- Пил. пържола с гарнитура пържени картофи
- 6 филии хляб
- 2-3 бири
- 1 стикер на сбирката, с ника си имам
останалото на мястоLast edited by DJ; d.m.y г., 16:03.92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща
Comment
-
Аз открай време подканям, и поемам щафетата. За нас със Милена :
1. салати - 2бр
2. пилешки пържоли - 2бр
3. пържени картофи - 2бр
4. бири - много
вечеря - 14лв + нощувка 30лв = 45лв общо
Така, сега по един друг много важен въпрос. Днес обиколих няколко фирми за печат, и говорих за тениските. Към момента най-изгодната оферта е 7-8лв на тениска (включва тениска и щампи на лицето и гърба). Тениските са немско производство, 100% памук. Предложената цена е за обикновена тениска (кръгло бие, едноцветна). Варианта за едноцветна с остро бие е със 1.50лв по-скъп, като има и тениска със цветна ивица на раменете - цената на този модел е 15лв със щампите.
Последният вариант на тениските е изложен в официалната тема за националната среща.
Цветовете, подходящи за избраните щампи, са бяло, червено и черно. Моля всеки желаещ да поръча тениска, да заяви точно какво ще иска - вид, размер, цвят. За парите ще ви кажа по-късно как да ми ги преведете.
Напомням също така, че изтича времето за потвърждаване на резервацията и заявяването на конкретни стаи - публикувам разпределението по стаи към момента, така че ако някой има някакви претенции, да пише докато е време.
Срока за заявяване на резервация е обявен - той е 10.07.2009год ! След това заявяваме стаите на обадилите се хора, и приключваме с този въпрос!
Това е засега - очаквам да се активирате и да организираме всичко както трябва. Приканвам хората от Пловдив да си направят сметка за менютата и спането, и да намерят начин да ми дадат парите, за да можем да използваме нашите суми като капаро.
Моля следващите ви постове със заявки да бъдат от рода на :
1. стая за нощувката
2. меню за вечерта
3. тениска
4. стикер на срещата и стикер с ника
Лек ден на всички !Last edited by Alfa User; d.m.y г., 01:00.
Comment
-
Отговарям по въпроси:
1. Във списъка можеш направо да ме сложиш заедно с колегата 155-8000рпмТоест една стая за нас 2мата и евентуално ако иска още някой колега да заповяда при нас...Нека Тренди или някой друг колега да кажат, ако имат желание
2. Моето първоначално меню:
1. Салата - Шопска или Овчарска както е удобно на домакините
2. Порция картофки пържени
3. 3 кебабчета + 3 кюфтета
4. Безалкохолно -Кола, пепси, фанта 2 броя по 250мл.
5.*** Алкохол не употребявам-никакъв, та моля ако имате някакви поръчки, вземане за всички пиячка, или вкл. във куверта аз да бъда изключен от употребата на тези животворни течности
3. Тениска --> цвят черен,размер Л (ако тениската струва повече от 12-13лв. няма да желая)- ако няма избор на цвят, нека е удобен за вас, производителите...Интересуваме само цената
4. Искам стикер за срещата и стикер със ника "VFTI" с главни буквичкиLast edited by VFTI; d.m.y г., 16:33.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
1.За мен една стая на 1 етаж с три единични легла
2.Меню за 4 човека
Овчрски салати 4бр.
Пържени картофи 4бр.
Във всяка порция Пържени картофи да има по 2 кюфтета и 1 кебапче.
3.Стикери 2бр.
А за тениските ще видим на място.Alfa Romeo 155 1.8 TS 1992 - bivsha
Alfa Romeo 155 1.8 TS 1994 - bivsha
Alfa romeo 155 2.0 16v 1996 - nastoqshtna
sigpic
Comment
-
.
стаята ми е оправена за което благодаря.
за менюто:
1:салати 3
2:скара+гарнитура 2
3:ракийка,бира за двама
тениска:само да не е бяла.може и червена и жълта(по възможност жълта с червени надписи,или червена с бели надписи) или както е по удобно.номера "М".
за стикерите се разбрахме с Алекс,но да кажа пак.малък с никнейма и голям.
Comment
Comment